Skip to main content

Bovenstaande foto is onderdeel van het artikel in het Nieuwsblad Dijk en Waard, de foto is gemaakt door: AG Heeremans Photography

Onlangs is er een prachtig nieuwsartikel over de dagbesteding van ons WerkTrainingsCentrum verschenen in het Nieuwsblad Dijk en Waard! Hieronder leest u een kort stukje:

‘Bij TODO mag je jezelf zijn’

Werk- en trainingscentrum TODO helpt jongeren op weg

HEERHUGOWAARD – Voor jongvolwassenen die om wat voor reden dan ook een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, is er sinds een half jaar TODO. In dit werk- en trainingscentrum aan de Erasmuslaan kunnen zij een traject volgen om te ontdekken wat ze leuk vinden, waar ze talent voor hebben en welke loopbaankansen er voor hen liggen. TODO wordt geleid door een enthousiast team van mensen die nergens blijer van worden dan van het zien groeien en opbloeien van de deelnemers aan het traject. “Hoe fijn is het als je weer onder de mensen komt, dat er professionals zijn die je ondersteunen en dat er vooral gekeken wordt naar de mogelijkheden die je hebt!”

Wij zijn trots en blij en dankbaar dat wij ons op deze manier hebben kunnen laten zien aan gemeente Dijk en Waard. We hopen natuurlijk zoveel mogelijk mensen te bereiken met onze dagbesteding voor jongeren in Heerhugowaard!

Klik hier om het volledige artikel te lezen!