Onze winkel

Naast het WerkTrainingsCentrum, hebben wij een prachtige winkel met interieurartikelen. Wij hebben onder andere (opgeknapte) meubels, lampen, huisdecoratie, huishoudelijke spullen en nog veel meer! Kom rustig neuzen of een praatje maken. Ziet u iets wat niet helemaal volgens uw smaak is? Vraag ons naar de mogelijkheden om het aan te passen of op te knappen.

Ik heb een (aan)vraag!

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Fietsenwerkplaats en tweedehands fietsen

Tegen een kleine vergoeding repareren onze fietsenmakers (in opleiding) uw fiets. Daarnaast kunt u tweedehands fietsen bij ons in Heerhugowaard aanschaffen. Kom langs in de winkel om te kijken welke fietsen wij op voorraad hebben! Ziet u een mooie fiets, maar is hij niet helemaal naar uw smaak? In overleg met u kijken wij wat wij voor u kunnen betekenen.

Ik heb een (aan)vraag!

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Meubels opknappen

Heeft u meubels die geschikt zijn voor de kringloop? Breng ze naar ons! Donaties zijn meer dan welkom. Wij nemen ze aan en knappen ze eventueel op naar de wens van klanten. Indien u niet in staat bent om de meubels zelf te brengen, kunnen wij deze ophalen in de omgeving van Heerhugowaard. Ook kunt u in onze winkel meubels vinden die wij verkopen. Deze kunnen wij indien nodig aanpassen naar uw wens.

Stuur ons een bericht over meubels:

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Kunst: ook huisgemaakt door onze jongeren!

Heeft u nog een plekje aan de muur voor iets moois? In onze winkel kunt u verschillende mooie schilderijen vinden. Zit er niks voor u tussen? Vraag of u bij ons in de werkplaats mag komen kijken voor de kunst die is gemaakt door onze jongeren. Heeft u een specifieke wens? In overleg kunnen wij kijken of wij iets moois voor u kunnen maken!

Ik heb een (aan)vraag!

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Onze webshop

Naast onze fysieke winkel, kunt u ook een kijkje nemen in onze webshop. TODO staat voor ‘alles’, dat geldt ook voor onze webshop. Wij hebben van alles en nog veel meer!

Ga naar de webshop!